Spatii comerciale

Sort Option
  • Pret
  • Data adaugarii
  • Featured
Grid
List

Spatiu comercial/Depozit, zona Romstal, Botosani

str. Manolesti, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
3+Parking(s)
1Picture(s)
250
Spatiu comercial/Depozit, cu suprafata totala de 250 mp, zona Romstal, Botosani. Spatiul este racordat la reteaua de gaz, energie electrica si apa-reteaua publica. Compartimentarea se face in functie de preferintele clientului. Beneficiaza de curte dotata cu rampa auto si locuri de parcare.
3 EURO Pe luna

Hala, zona Calea Nationala, Botosani

str.Calea Nationala, Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
4,000
Hala cu suprafata de 4.000mp utili, si totala de teren 10.000 mp, zona Calea Nationala, Botosani. Este constuita din caramida si are inaltimea de 6 m, racordata la energie electrica- trifazic, apa-reteaua publica, gaz .
4 EURO Pe luna

Spatiu comercial, zona Romarta, Botosani

str. Calea Nationala, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
1Picture(s)
140
Spatiu comercial, cu suprafata de 140 mp, zona Romarta, Botosani. Spatiul dispune de gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie, 1 grup sanitar.
5 EURO Pe luna

Spatiu comercial , zona Madarom, Botosani

Zona Modarom, Botosani, Botosani, Romania

2Bathroom(s)
1Picture(s)
50
Spatiu comercial cu suprafata de 50mp compus din camera principala si 2 grupuri sanitare, zona Modarom, Botosani. Necesita renovare.
250 EURO Pe luna

Spatiu comercial, zona Spitalul Judetean, Botosani

str. Marchian, Botosani, Botosani, Romania

2Bathroom(s)
8Picture(s)
58
Spatiu comercial, zona Spitalul Judetean, Botosani. Spatiu dispune de gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie, usa metalica, compartimentat in 3 camere + 2 grupuri sanitare. Pretabil pentru cabinet medical.
1.700RON Pe luna

Spatiu comercial , zona Ion Creanga, Botosani

str.Ion Creanga, Botosani, Botosani, Romania

2Bathroom(s)
1Picture(s)
180
Spatiu comercial , cu suprafata de 60 mp, zona Ion Creanga, Botosani. Imobilul dispune de gresie, faianta, termopan, centrala proprie si este disponibil pe 3 nivele : -demisol: 1 camera, 1 grup sanitar, 1 oficiu -parter: 2 camere, 1 grup sanitar -etaj: 2 camere Se solicita garantie.
400 EURO Pe luna

Spatiu comercial, zona Piata Centrala , Botosani

zona Piata Centrala, Botosani, Botosani, Romania

2Bathroom(s)
3+Parking(s)
4Picture(s)
40
Spatiu comercial, cu suprafata de 40 mp, model semidecomandat, zona Piata Centrala , Botosani. Spatiul dispune de gresie, faianta, termopan, 3/4 locuri parcare privata, fiind compartimentat in camere + 2 grupuri sanitare. Beneficiaza de trafic pietonal, fiind situat la strada. Se solicita garantie.
400 EURO Pe luna

Spatiu comercial, zona Bucovina, Botosani

zona Bucovina, Botosani, Botosani, Romania

2Bathroom(s)
3Picture(s)
120
Spatiu comercial, cu suprafata de 120 mp, zona Bucovina, Botosani. Spatiul dispune de toate utilitatile fiind compus din: - 1 camera cu suprafata de 100 mp - 2 grupuri sanitare - hol Beneficiaza de trafic pietonal , fiind dotat cu parcare privata. Se solicita garantie .
470 EURO Pe luna

Spatiu comercial , zona Madarom, Botosani

Zona Modarom, Botosani, Botosani, Romania

2Bathroom(s)
1Picture(s)
80
Spatiu comercial cu suprafata de 80mp, compus din 5 camere si 2 grupuri sanitare, zona Modarom, Botosani. Imobilul dispune de gresie, faianta, termopan, centrala propie, aer conditionat.
500 EURO Pe luna

Spatiu comercial, zona centrala, Botosani

zona centrala, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
1Picture(s)
55
Spatiu comercial, cu suprafata de 55 mp, model decomandat, zona centrala, Botosani. Spatiul este compartimentat in 3 camere ( coafor/ cosmetica/ manichiura) si un grup sanitar. Se inchiriaza complet echipat . Se solicita garantie.
500 EURO Pe luna

Spatiu comercial, zona Imparat Traian, Botosani

Spatiu comercial, zona Imparat Traian, Botosani, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
1Picture(s)
100
Spatiu comercial, cu suprafata de 100 mp, zona Imparat Traian, Botosani. Imobilul dispune de gresie, faianta, termopan, centrala proprie, aer conditionat si sistem de supraveghere. Este compartimentat in doua camere si dispune de doua cai de acces. Se solicita garantie.
2.500RON Pe luna

Spatiu comercial , zona B-dul George Enescu, Botosani

zona B-dul George Enescu, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
1Picture(s)
65
Spatiu comercial , cu suprafata de 65 mp, zona B-dul George Enescu, Botosani. Spatiul este compartimentat in 4 incaperi + 1 grup sanitar + 1 hol, dispune de gresie, faianta, parchet, termopan. Beneficiaza de trafic pietonal intens. Se solicita garantie contravaloarea chiriei pe doua luni.
2.800RON Pe luna
31 Results returned.Per Page