Intermedieri imobiliare

Intermedieri imobiliare

Echipa de brokeri a companiei Ability House va asigura intermedierea si consultanta profesionista pentru tranzactionarea proprietatilor din toate segmentele imobiliare:

→ rezidential

→ spatii de birouri

→ spatii comerciale

→ spatii industriale

→ terenuri

Preluam de la proprietari diverse tipuri de imobile pe care le promovam in vederea vanzarii sau inchirierii.

Principalele tipuri de imobile de care ne ocupam sunt: apartamente, garsoniere, case, vile, spatii comerciale, spatii industriale, spatii pentru birouri si terenuri.

Serviciul de intermediere imobiliara are loc in baza unui contract de intermediere imobiliara pentru vanzare sau inchiriere incheiat intre proprietar si agentie.

In esenta, obiectul contractului il reprezinta serviciul de intermediere imobiliara prestat de agentie in interesul beneficiarului.

In cazul in care agentia identifica un cumparator care accepta si cumpara oferta acestuia, beneficiarul va plati agentiei comisionul in cuantumul prevazut in contract.

Pentru realizarea contractului agentia intreprinde pe cheltuiala sa demersuri specifice de publicitate si promovare imobiliara a ofertei.

Vizionam imobilul in vederea preluarii ofertei spre vanzare sau inchiriere.

Inregistram pe formulare specifice agentiei toate informatiile si detaliile necesare unei evaluari obiective a pretului si pentru promovarea acestuia.

Verificam situatia juridica a imobilului.

Identificam si comunicam proprietarului avantajele si dezavantajele imobilului, comparativ cu alte oferte pe care le avem deja spre vanzare.

Promovam oferta in presa si publicatii de specialitate sau in pliante si reviste proprii. Publicam oferta pe site-ul nostru si pe cele mai importante site-uri cu specific imobiliar.

Identificam, selectam si prezentam beneficiarului, potentiali cumparatori pentru oferta.

Intocmire dosar vanzare-cumparare

Oferim ajutor clientilor in vederea intocmirii dosarului de vanzare-cumparare.

In cazul in care se doreste incheierea unui antecontract de vanzare-cumparare agentia va elabora si redacta acest act in conditiile stabilite de comun acord de beneficiar si potentialul cumparator.

Consultanta imobiliara

Oferim consultanta si suport in tot procesul vanzarii sau cumpararii unui imobil.

Informam beneficiarul asupra nivelului estimativ al costurilor ocazionate de transferul de proprietate.

Asistam procesul de negociere intre vanzator si cumparator.

Verificam situatia juridica a imobilului si acordam asistenta juridica clientului.

Elaboram si sa redactam antecontracte de vanzare-cumparare in conditiile stabilite de comun acord intre vanzator si cumparator.

Oferim beneficiarilor consultanta si asistenta pentru finalizarea cumpararii si incheierea contractului de vanzare-cumparare in forma autentica la notar sau a contractului de inchiriere.

Oferim beneficiarului informatiile pe care le detinem, sau pe care in mod rezonabil le cunoastem despre: caracteristicile generale ale imobilului, care pot influenta decizia de cumparare, incluzand nivelul de finisare, dimensiuni, vechime si pozitionarea fata de punctele cardinale; posibilele avantaje sau dezavantaje ale zonei si vecinatatii imobilului.


Caut sa inchiriez:

Doresc sa cumpar: