Spatii comerciale

Sort Option
  • Pret
  • Data adaugarii
  • Featured
Grid
List

Spatiu comercial, zona Grivita, Botosani

str. Tudor Vladimirescu, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
7Picture(s)
42
Spatiu comercial, cu suprafata de 42 mp, zona Grivita, Botosani. Spatiul este compus din 1 camera+ 1 magazie + 1 grup sanitar+ terasa; dispune de gresie, faianta, termopan, beneficiaza de 2 cai de acces, sistem supraveghere video, sistem alarma.
15.000 EURO

Spatiu comercial, zona Bulevardul Mihai Eminescu, Botosani

zona. Bulevardul Mihai Eminescu, Botosani, Botosani, Romania

2Bathroom(s)
1Picture(s)
52
Spatiu comercial, cu suprafata de 52 mp, zona Bulevardul Mihai Eminescu, Botosani. Spatiul este dotat cu gresie, faianta, termopan, centrala proprie, compartimentat in 4 camere si 2 grupuri sanitare. Este construit in anul 2007, situat la strada principala- beneficiaza de trafic pietonal intens. Pretabil pentru birouri, cabinet medical, cofetarie, patiserie, s. a.
52.000 EURO

Spatiu comercial, zona Spitalul Judetean, Botosani

str. Marchian, Botosani, Botosani, Romania

2Bathroom(s)
8Picture(s)
58
Spatiu comercial, cu suprafata de 58 mp, zona Spitalul Judetean, Botosani. Imobilul dispune de gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie, aer conditionat, usa metalica, este compartimentat in 3 camere + 2 grupuri sanitare. Intabulat si liber de sarcini.
60.000 EURO

Spatiu comercial, zona Bulevardul Mihai Eminescu, Botosani

zona. Bulevardul Mihai Eminescu, Botosani, Botosani, Romania

2Bathroom(s)
1Picture(s)
68
Spatiu comercial, cu suprafata de 68 mp, zona Bulevardul Mihai Eminescu, Botosani. Spatiul este dotat cu gresie, faianta, termopan, centrala proprie. Este compartimentat in 3 camere si 2 grupuri sanitare. Este construit in anul 2007, situat la strada principala, beneficiaza de trafic pietonal intens. Pretabil pentru birouri, cabinet medical, cofetarie, patiserie, s. a.
66.000 EURO

Spatiu comercial,zona Calea Nationala, Botosani

str. Calea Nationala, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
1Picture(s)
70
Spatiu comercial, cu suprafata de 70 mp, zona Calea Nationala, Botosani. Spatiul este dotat cu gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie, sistem de alarma. Este compartimentat in 3 camere si un grup sanitar. Are doua cai de acces. Pretabil pentru cabinet medical,birouri, etc. Intabulat si liber de sarcini.
75.300 EURO

Spatiu comercial, zona Bazar, Botosani.

Str. Gheorghe Filipescu, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
5Picture(s)
105
Spatiu comercial compus din 5 camere+ o baie+ magazie+ boxa(cu intrare din interior), zona Bazar, Botosani. Intabulat si liber de sarcini.
105.000 EURO

Spatiu comercial, Ultracentral, Botosani

str. Calea Nationala, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
1Picture(s)
40
Spatiu comercial, cu suprafata de 40 mp, Ultracentral, Botosani. Spatiul dispune de termopan, centrala proprie, sistem de supraveghere. Pretabil pentru activitati de comert. Intabulat si liber de sarcini.
110.000 EURO

Spatiu comercial, zona Primaverii (Aleea Nucului), Botosani

str.Aleea Nucului, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
7Picture(s)
80
Spatiu comercial, cu suprafata de 80 mp- terenul este proprietate privata (nu concesiune), compartimentat in 2 camere + un grup sanitar+ camera depozitare, are doua intrari: una prin fata si una prin lateral, zona Primaverii (Aleea Nucului), Botosani.
120.000 EURO

Spatiu comercial, zona Bulevard, Botosani

zona Bulevard, Botosani, Botosani, Romania

2Bathroom(s)
1Picture(s)
300
Spatiu comercial ,cu suprafata de 300mp ,compus din 8 camere +2 grupuri sanitare, situat la etajul 2/2 al unei cladiri din zona Bulevard, intrare separata , acoperit cu sarpanta (proprietate)-posibilitate de mansardare. Se vinde si partial, accepta schimb cu alt imobil.
120.000 EURO

Spatiu comercial, zona Calea Nationala ( Liceul Textil), Botosani

str. Calea Nationala, Botosani, Botosani, Romania

2Bathroom(s)
1Picture(s)
237
Spatiu comercial, cu suprafata de 237 mp ( 193 mp parter, 44 mp subsol) , total teren 336 mp , zona Calea Nationala ( Liceul Textil), Botosani. Spatiul dispunde de gresie, faianta, termopan, centrala proprie .Clădirea are racorduri noi (2021) la utilități (apă, energie electrică trifazică, gaze naturale) și este conectată la rețeaua de canalizare a orașului.
132.000 EURO

Spatiu comercial, zona Romarta, Botosani

zona Romarta, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
1Picture(s)
51
Spatiu comercial, cu suprafata de 51 mp, model semidecomandat, zona Romarta, Botosani. Spatiul este compartimentat in 2 camere + 1 grup sanitar, are 2 cai de acces. Dispune de sistem de supraveghere, incalzirea se face prin convertor electric de putere mare . Beneficiaza de trafic pietonal intens / vitrina stradala , fiind foarte bun pentru investitie data fiind pozitionarea lui .
145.000 EURO

Spatiu comercial, zona Gara, Botosani

zona Gara, Botosani, Botosani, Romania

1Bathroom(s)
1Picture(s)
260
Spatiu comercial, cu suprafata de 260 mp, zona Gara, Botosani.
170.000 EURO
16 Results returned.Per Page