Terenuri

Sort Option
  • Pret
  • Data adaugarii
  • Featured
Grid
List

Teren intravilan, zona Catamarasti Deal, Botosani.

Mihai Eminescu, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata de 2350mp, utilitati la limita proprietatii, zona Catamaresti Deal, Botosani, intabulat, liber de sarcini.
15 EURO

Teren intravilan, zona ANL Cismea, Botosani

zona ANL Cismea, Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan,cu suprafata de 1600 mp, deschidere stradala de 20 m, utilitati la limita proprietatii, zona ANL Cismea, Botosani, intabulat, liber de sarcini.
16 EURO

Teren intravilan, zona ANL Cismea, Botosani

zona ANL Cismea, Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata de 1600 mp, deschidere stradala 15 m, utilitati la limita ( doar apa-canal) , zona ANL Cismea, Botosani, intabulat, liber de sarcini.
16 EURO

Teren intravilan, zona Hudum, Botosani

zona Hudum, Curtesti, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata totala de 12800 mp, parcelat in 3 loturi cu suprafata de :5400 mp, 2900 mp si 4500 mp, deschidere stradala 112 mp, utilitati la limita proprietatii, zona Hudum, Botosani, intabulat, liber de sarcini.
20 EURO

Teren intravilan, zona Baisa , Botosani

zona Baisa, Botosani, Botosani, Romania

3Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata de 1000 mp, deschidere stradala 48 ml, zona Baisa , Botosani. Pe suprafata terenului este construita la rosu o anexa din BCA cu o suprafata de 60 mp, acoperita cu tabla Lindab, dispune de fantana, vie pe rod, pomi fructiferi, imprejmuit cu gard. Intabulat si liber de sarcini.
25 EURO

Teren intravilan, zona ANL Cismea, Botosani

str. ANL Cismea, Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata de 3200 mp, zona ANL Cismea, Botosani. Terenul este impartit in 2 loturi, 1618 mp si 1619 mp, cu o latime de 40 m si lungime de 80 m, utilitati la limita. Intabulat si liber de sarcini.
25 EURO

Teren intravilan, zona Depozitul de flori ( Catamarasti Deal)

zona Catamarasti Deal, Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata de 1580 m, zona Depozitul de flori ( Catamarasti Deal), deschidere stradala de 24 m, beneficiaza de utilitati la limita proprietatii. Intabulat si liber de sarcini.
30 EURO

Teren intravilan, zona ANL Cismea, Botosani

zona ANL Cismea, Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata totala de 12800 mp ( impreuna cu caile de acces), impartit in 17 loturi ,cu suprafete cuprinse intre 440 mp si 841 mp, zona ANL Cismea, Botosani. - Suprafata netă este de 10.924mp. Căile de acces reprezintă aprox 1820 mp. - Accesul se face prin doua intrari separate, latimea cotelor indivize la intrarea in cartier este de 6 m.
30 EURO

Teren intravilan, zona Lebada, Botosani

Zona Lebada, Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan,cu suprafata de 1000 mp, impartit in 2 loturi cu suprafata de 500 mp, zona Lebada, Botosani. Terenul are utilitatile la limita. Intabulat si liber de sarcini.
40 EURO

Teren intravilan, zona Catamarasti Deal, Botosani

zona Catamarasti Deal, Mihai Eminescu, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata de 422 mp, lungime -30m, latime -14 m, zona Catamarasti Deal, Botosani. Terenul este imprejmuit cu gard, racordat la apa- retea publica, gaz si energie electrica la limita proprietatii. Intabulat si liber de sarcini. Se accepta si schimb cu apartament 2 camere, etajul 1 sau 2 .
60 EURO

Teren intravilan, zona Drumul Tatarilor, Botosani

zona Drumul Tatarilor, Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata de 18.000 mp, zona Drumul Tatarilor, Botosani. Terenul dispune de utilitati : energie electrica, gaz, apa-retea publica. Posibilitate de lotizare in functie de solicitari. Intabulat si liber de sarcini.
70 EURO

Teren intravilan, zona Rompetrol (Calea Nationala ), Botosani

str. Petru Rares, Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata de 2340 mp, deschidere stradala 14 m, utilitati : energie electrica , gaz, zona Rompetrol (Calea Nationala ), Botosani, intabulat, liber de sarcini.
135 EURO
31 Results returned.Per Page