Terenuri

Sort Option
  • Pret
  • Data adaugarii
  • Featured
Grid
List

Teren categorie de folosinta- padure, comuna Varful Campului, Botosani

Varfu Campului, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren categorie de folosinta- padure, cu suprafata de 10.000 mp, comuna Varful Campului, Botosani. Intabulat si liber de sarcini.
3.000 EURO

Teren extravilan, zona Cucorani , Botosani

Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren extravilan, cu suprafata de 1980 mp, 19 m deschidere la strada, zona Cucorani , Botosani. Intabulat si liber de sarcini.
10.500 EURO

Teren extravilan, zona Lebada ( Curtesti), Botosani

Curtesti, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren extravilan, cu suprafata de 4500 mp, zona Lebada ( Curtesti), Botosani. Terenul are deschidere stradala de 17 m, utilitati- la limita proprietatii. Intabulat si liber de sarcini.
22.000 EURO

Teren extravilan, comuna Cristesti, Botosani

Cristesti, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren extravilan, cu suprafata de de 10.000 mp, deschidere stradala de 28ml, comuna Cristesti, Botosani. Terenul se afla la o distanta aproximativa de oras de 11km, deschiderea este la strada asfaltata, poate fi transformat in teren intravilan deoarece suprafata desfasurata este dreapta, stalpul de energie electrica se afla la limita proprietatii. Intabulat si liber de sarcini.
43.000 EURO

Teren intravilan, zona Drumul Tatarilor, Botosani

str. Tatarilor, Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata de 1850 mp, zona Drumul Tatarilor, Botosani. Accesul se face de la drum asfaltat, pe suprafata terenului este construita o casa batraneasca (72 mp) si 2 anexe - magazie, grajd. Ca utilitati dispune de energie electrica cu posib ilitate de racordare la gaz si apa- retea publica. Intabulat si liber de sarcini.
50.000 EURO

Teren intravilan ,sat Zaicesti, Botosani

Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprafata de 4367 mp, sat Zaicesti, Botosani. Pe teren este amplasata o hala construita din BCA+ beton, cu suprafata de 270 mp, este racordata la energie electrica. Intabulat si liber de sarcini.
85.000 EURO

Teren intravilan, zona Scoala Profesionala de Cooperatie, Botosani

zona Scoala Profesionala de Cooperatie, Botosani, Botosani, Romania

1Picture(s)
Teren intravilan, cu suprfata de 500 mp, deschidere stradala de 16 m, zona Scoala Profesionala de Cooperatie, Botosani. Terenul este imprejmuit cu gard, utilitatile la limita proprietatii.
97.000 EURO
31 Results returned.Per Page